Bahçeşehir Koleji ile Okul Giriş ve Ön Cephe Duvar Resimleri Çalışmamız

Tekirdağ Bahçeşehir Koleji ile yapılan proje kapsamında okulumuzun giriş ve ön cephe duvarlarında deniz canlıları temalı resim çalışması yapılmıştır. Çalışma sürecinde emeği geçen tüm Bahçeşehir Koleji öğrencilerine ve projeden sorumlu görsel sanatlar öğretmeni Gülay ERGİNDİR'e, proje yürütme aşamasında emeği olan okulumuz el sanatları öğretmeni Gülay ŞİMŞEK'e ve Bahçeşehir Koleji öğretmenleri Büşra YENİ, Emine ERSAN, Özge KARAGÖZ'e teşekkür ederiz. Projenin sunumu için okulumuzu ziyaret eden Özel Tekirdağ Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Kampüs Müdürü Eda KESKİN ve Özel Tekirdağ Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Şahika YANAR'a okul müdürümüz Mehmet TURHAN kurumumuz  hakkında bilgi vermiş ve teşekkürlerini iletmiştir.

07.06.2022 383

07-06-202207-06-2022